CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 4, 2009

Happy Bitrhday to me....



Assalamualaikum...emmm...pejam, celik, pejam celik dan 4 disember hari ni...so 4 disember besday kita...dah masuk 32 tahun dah...dah semakin tua....hepy besday to me...kebetulan hari ni kita buat makan2 dekat student kita...so kita sambut besday kita tahun nih dengan student dpr3c....sonok gak....kita masak tengahari...pukul 10 deme datang tolong buat apa yang patut...kul 12 dah bleh makan....punya sibuk melayan tak sempat amik gambo pon...gambo yang student kita amik ader la...deme janji nak email kan kat kite...nan ti kalu dah dapat gambo tu..kita akan up load kat sini...emm..penant sangat hari nih...tapi sonok...aper pon selamat hari lahir kat kite...semoga dipanjatkan umur dan dimurahkan rezeki....

1 comments:

LubAng jAmbaN said...

happy bufday puan...
semoga panjang umur dan murah rezeki..
aminnn...
-muhd syazwan-

:: andaditipu.blogspot.com ::

Post a Comment