CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 4, 2010

Minggu Peksa dah...

Assalamualaikum......sem nih dah masuk minggu peksa dah....start dr 31/10 - 11/11/2010. minggu yang pertama tu punyalah sibuk...sibuk ngna audit SIRIM lah...sibuk ngan pelupusan barang ICT lah...minggu nih juga gi GH Penang bawa baby Faris...tapi ok gak pasal hari kedua audit tu kita gi penang...terlepas lah audit.....berita baik dari Dr. Koh....kalu baby buat operation glen shunt nanti tak payah ambil isi dari betis...alhamdulilah kurang la satu sakit...tapi memang kena buat juga lah.....tahap kepenatan baby pon dah semakin seius...dah tak leh nak jalan jauh...jalan banyak sikit terus muntah dan tangan kaki dan bibir akan jadi biru...so selalu ken dukung dia...tapi biasalah budak mana mau dok senyap....tapi tu lah.....kenangkan kenakalan dan kebuasan dia tu membuatkan hati seronok tengok dia aktif..taklah pasif.....
so hari nih tngah tunggu paper.....hari nih paper yang first...dan next week dua papaer lagi menyusul....so selamat marking paper....ekna kerja keras...dan selamathari deepavali.....esok kita nak jejalan ke taiping dan bukit merah...selama2 dok kat kulim nih tak pernah sekali lagi ke bukit merah.....sajer nak bawa anak2 jalan2 ......

2 comments:

Adiebah Binti Ahmad said...

Sian nya aku baru baca..sorry..

Ayuz said...

tunggu 16/3/2011 nih...major operation katIJN.....berdebar-debar...

Post a Comment